Guia-Albufeira

Guia-Albufeira-Algarve. Op uw reis vanaf het vliegveld Faro bent u er al langsgekomen wanneer u over de lokale EN125 bent gekomen. Op circa een half uurtje rijden vanuit uw appartement kunt u op een regenachtige dag, zo die er al is, een bezoekje brengen aan een van de grootste shopping malls van de Algarve, tegenover de Makro en het bekende Leroy Merlin. Er zijn erg veel gratis parkeerplaatsen, ook in de garage.

Albufeira strand

Winkelen in Guia-Albufeira. Algarve, Portugal.

In de Algarve Shopping vindt u op twee etages een veelheid aan winkels, waarschijnlijk de grootste “kruidenier” die u ooit gezien hebt, de Continente. Daar waar u alles kunt kopen wat u nodig heeft of gewoon leuk vindt. Ook is er een grote Zara en vele andere bekende merken zoals Cortofil waar de mooiste kleding wordt aangeboden tegen zeer acceptabele prijzen. Zoekt u electronica, telefoons, televisies of witgoed, dan is er de Worten met een uitgebreid aanbod. De bovenste etage van de mall is geheel ingericht als eetgelegenheid met vele restaurants, KFC’s en dergelijke maar ook voor een broodje met drankje kunt u hier terecht. Mocht het nou echt slecht weer zijn, bezoek dan een van de 4 bioscopen op de bovenste etage. De entreeprijs zal u aangenaam verrassen. Bezoek Guia-Albufeira-Algarve wanneer u eens wat anders wilt doen in de Algarve, Portugal.

Maar, er zijn meer centra waar u heerlijk kunt shoppen en wat kunt eten. Agua in Portimao is geweldig en er komen nieuwe centra bij.