Fotoalbum van Vila Arade, Portimão

Fotoalbum van Vila Arade in Portimão. Op deze pagina vindt u ons fotoalbum van Vila Arade. Een heerlijk vakantieappartement in Portimao, vlak bij het bekende Praia da Rocha met haar grote en brede zandstranden. Zomervakantie in Algarve, strandvakantie in appartement met zwembad bij zee, overwinteren in de Algarve, weekje weg in de Algarve, het kan allemaal wanneer u ons vakantieappartement met zwembad in de Algarve, Portugal huurt. Alle faciliteiten liggen op korte loopafstand. De luchthaven van Faro ligt op slechts 45 minuten rijden.

Een fijne vakantiewoning met zwembad in de Algarve.

Met mooi uitzicht op de rivier de Arade en het dorp Ferragudo aan de overkant. Met de watertaxi oversteken en in de vissershaven genieten van een heerlijke maaltijd of de nationale dis Cataplana. Gratis parkeren in de parkeergarage of op de parkeerplaatsen voor de appartementen. Het terrein is volledig omheind of ommuurd zodat uw kinderen en/of uw huisdier niet kan weglopen. Bovendien is er een lift die u vanuit de garage helemaal tot vlijk bij uw voordeur brengt. Dus ideaal voor een zomervakantie of wintervakantie met hond.  En, dicht bij meerdere golfbanen. Bekijk het Fotoalbum van Vila Arade in Portimão om een beeld te vormrn. Bekijk ook de site www. Algarve.NU waar nog meer informatie over deze vakantieflat en onze andere vakantieaccommodaties in de Algarve staat.

Vila Arade Portimao
De voorkant van Vila Arade
Zwembad Vila Arade
Balkon van Vila Arade
Zicht op de jachthaven vanaf het balkon
De woonkamer van Vila Arade
De woonkamer van Vila Arade
De woonkamer van Vila Arade
De keuken van Vila Arade
De slaapkamer van Vila Arade
De slaapkamer van Vila Arade
De badkamer van Vila Arade
De parkeergarage van Vila Arade
Het grote zwembad van Vila Arade
Uitzicht over het zwembad en Ferragudo
Het zicht vanaf het balkon
Vila Arade Portimao De voorkant van Vila Arade Zwembad Vila Arade Balkon van Vila Arade Zicht op de jachthaven vanaf het balkon De woonkamer van Vila Arade De woonkamer van Vila Arade De woonkamer van Vila Arade De keuken van Vila Arade De slaapkamer van Vila Arade De slaapkamer van Vila Arade De badkamer van Vila Arade De parkeergarage van Vila Arade Het grote zwembad van Vila Arade Uitzicht over het zwembad en Ferragudo Het zicht vanaf het balkon