Kanovaren bij de kust, Silves & Mexilhoeira Grande

Wanneer u de natuur en de schitterende omgeving echt van dichtbij wilt zien en ervaren, dan zijn daartoe vele mogelijkheden zoals een bootreis, zeevissen maar dacht u weleens aan Kanovaren bij de kust Silves & Mexilhoeira Grande? Alles van heel dichtbij bekijken terwijl u ontspant op het water en in het heerlijke klimaat. Een bedrijf waar u voor een heerlijke middag of zelfs gehele dag een liftime experience kunt hebben is www.Outdoor-Tours.com – Algarve´s Outdoor Sports Company, waarvan onderstaand een gedeelte van hun site:

Kanovaren Algarve

  • Outdoor-Tours.com – Algarve´s Outdoor Sports Company
  • Outdoor-Tours.com, Lda is een geregistreerd outdoor bedrijf in Portugal en biedt u de mooiste outdoor activiteiten in de Algarve.

Kom zeekayaken op de Atlantische Oceaan bij Lagos of geniet van onze relaxte kanotochten op de lagune van het beschermde natuurgebied van de Ria de Alvor.
Ga wandelen in het micro-klimaat van de groene Serra de Monchique of blijf fit met onze Nordic Walking lessen.

Kanovaren bij de kust Silves & Mexilhoeira Grande.

Maar, tegenwoordig zijn er ook mogelijkheden om vanuit Praia de Benagil met een kayak de mooie rotskust te verkennen. Met grote groepsboot worden op zee de kano’s uitgezet. En kan iedereen op eigen gelegenheid de prachtige rotskust en grotten verkennen. Of een mooie tocht met Taruga Benagil Tours.