Autoverhuur Algarve Huurauto Faro

Autoverhuur Algarve.

Autoverhuur Algarve, huurauto Faro. Wanneer u eenmaal bent geland op het vliegveld van Faro zijn er meerdere manieren om naar uw appartement te komen. Uiteraard is het huren van een taxi het eenvoudigst. Taxi Eduardo met telefoonnummer +351 917 220 388 zal u graag van dienst zijn. Hij is bekend met de locaties van onze appartementen.

Een andere mogelijkheid om naar Praia do Carvoeiro of Portimao te komen is door gebruikmaking van een Shuttleservice. Dit is een busje die aangemelde gasten verzamelt en hen naar hun bestemming brengt. Er is een ruime keuze aan shuttleservices en hun kantoortjes, waar u zich melden kan, zijn in de ontvangsthal van de luchthaven. Vergelijk vooral de prijzen omdat hier veelal een prijs per persoon wordt gerekend. Hoewel er natuurlijk wel openbaar vervoer is in de Algarve, zijn de mogelijkheden beperkt en veelal niet op elkaar aansluitend. Velen verkiezen dan ook de huur van een auto, teneinde de maximale flexibiliteit en zekerheid te hebben en volop te kunnen genieten van al het moois dat de Algarve te bieden heeft.

Ons vakantieappartement met zwembad.

Wanneer u ons appartement in Portimao, bij Praia da Rocha heeft gehuurd dan is vervoer ook mogelijk per trein. De gewone lijnbus staat bij het vliegveld en brengt u naar de Rodoviaria in Faro. Dit busstation ligt dichtbij het treinstation van Faro. De trein brengt u in het centrum van Portimao en hiervandaan rijden er elektrische stadsbussen die tot vlak bij uw appartement Vila Arade komen.

Autoverhuur Algarve

Autohuur Algarve.

Voor autoverhuur Algarve, een auto huren op Faro vliegveld adviseren wij onze gasten te kijken op Faroairport-carrental.com
Zij hebben een eigen stand op P4 van het vliegveld, zijn snel en betrouwbaar en leveren goede wagens tegen scherpe prijzen. Afhalen en terugbrengen op het vliegveld, dus wat wilt u nog meer. Goede regeling voor verrekening tolgelden van de snelwegen met onbemande tolpoortjes.

Ook tijdelijk een auto huren kan. Zij brengen de auto naar uw appartement en halen hem daar weer op aan het einde van de huurperiode.