Waterparken Algarve

Een van Europa’s grootste waterparken in de Algarve ligt op 20 minuten rijden van uw appartement, in Estombar, gemeente Lagoa. De naam is Slide and Splash en is geopend van April tot Oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Ideale tijden zodat u zelf lekker kunt gaan shoppen

In een van de grote winkelcentra in de Algarve. Zoals Aqua in Portimao, Mar shopping bij Loulé en Faro. Hier zijn ook IKEA en vele andere goede winkels gevestigd. Of, wellicht wat dichter in de buurt van de waterparken in de Algarve, Algarve Shopping bij Gui, Albufeira.

Slide and Splash Estombar algarve

Iets verder doorrijden over de EN125 breng u naar een andere Waterpark, Aqualand genaamd. Dit zijn waterparken in de Algarve, waar uw kinderen een onvergetelijke dag kunnen hebben en graag nog eens terug willen komen, is bekend vanwege de Kamikaze die 95m hoog is, de Crazy Race, de Banzai en het Mini Park. En, vergeet hetg bekendste themapark van de Algarve niet. Zoomarine bij Guia, een paradijs voor de kinderen. Onlangs werd hier de Quetzal toegevoegd. Speciaal voor de liefhebbers van een grote dosis adrenaline waar twee personen naast elkaar naar beneden kunnen racen via de draaiende en kromme buizen over een lengte van niet minder dan 178 meter!