Zeevissen in de Algarve

De Atlantische Oceaan biedt vele mogelijkheden tot het zeevissen in de Algarve. Vanaf de wal maar ook met diverse gespecialiseerde bedrijven die soms ver de oceaan opgaan om een kanjer aan de haak te slaan. Als extra zijn soms ook dolfijnen te spotten. Vele bedrijven bieden trips aan:

Zeevissen in de Algarve

Zeevissen Algarve Portugal

De Algarve is geliefd bij sportvissers omdat zwaardvissen, tonijn en verschillende soorten haaien hoge eisen stellen aan hun talenten en wilskracht. Langs de zuidkust van Portugal kunt u nagenoeg vanuit elke haven uitvaren voor zeevissen Algarve. Enkele bekende plekken:

Praia da Luz / Lagos

‘Pescamar’ is een schip dat speciaal voor de sportvisserij is gebouwd en dat wordt bemand door ervaren vissers die er alles aan doen om een dag zeevissen Algarve tot een ultieme belevenis te maken. De boot is voorzien van professionele uitrusting waaronder een vechtstoel, outriggers en de modernste elektronische apparatuur om haaien, tonijn en merlijn op te kunnen sporen. Pescamar heeft een vergunning om tot wel 25 mijl buitengaats te gaan voor zeevissen Algarve. Bel +351 966193431 voor meer informatie

‘Bom Dia’ in Lagos biedt ‘family fishing trips’ met een prachtige zeilboot. Dankzij de relaxte sfeer aan boord en de hulpvaardige bemanning wordt ook een eerste viservaring een geweldig leuke belevenis. Bel (+351) 282 087 587 of (+351) 282 764 670

Portimão

Vanuit Praia da Rocha in Portimão vertrekt u met een snelle boot richting het visgebied. Hier kunt u onder meer grote baars, zeepaling, Blue Fish, tonijn, zwaardvis en haaien aantreffen. De boten zijn voorzien van professionele vismolens en hengels en alle andere apparatuur die nodig is voor een geslaagde dag zeevissen Algarve. Eén van de overkoepelende organisaties voor big game fishing vanuit Portimão is ‘Cepemar’.