Golf in de Algarve

Gilf in de Algarve wordt wel het paradijs voor de Golfer genoemd; er zijn meer dan 35 verschillende golfbanen die elk hun eigen par, specialiteit en charme hebben. Natuurlijk zijn er de super bekende golf resorts Quinta do Lago en Vale do Lobo. Deze liggen in het centrale gedeelte van de Algarve liggen (in de Gouden Driehoek), maar ook in de buurt van uw appartement zijn er vele en goede golfbanen te vinden. Neem nu Palmares, bij Lagos, Alto Golf bij Alvor of Gramacho bij Carvoeiro. Hier vindt u ook Vale da Pinta en Vale do Milho. Als het maar een beetje goed weer is, en dat is het bijna altijd………….

Kortom, voor de golfliefhebber zijn er vele mogelijkheden Alle op korte afstand van het appartement en waar u tegen zeer redelijke fees en goede start times de diverse fairways kunt betreden. Ook een golf membership op een course in de buurt is goed te betalen. En wat dacht u van een heerlijke lunch of diner in een van de clubhuizen?

Golf spelen in de Algarve

Golf in de Algarve.

Om het lijstje van mogelijkheden helemaal compleet te maken vindt u onderstaand een ruime keuze aan golf mogelijkheden: Quinta do Lago North, Quinta do Lago South, Vale do Lobo Royal Course, Vale do Lobo Ocean Course, San Lorenzo, Pinheiros Altos Laranjal, Colina Verde, Benamor Golf, Quinta da Ria, Quinta da Cima, Monte Rei, Castro Marim, Quinta do Vale, Parque da Floresta Boavista, Penina, Pestana Alto Golf, Golfe do Morgado. Maar ook: Alamos Golf Pestana, Vale da Pinta, Gramacho Pestana, Pestana Silves, Vale do Milho, Oceânico Faldo Course, Oceânico O’Connor jnr.,Salgados Golf, Balaia Albufeira, Pine Cliffs Golf Course, Oceânico Laguna Course, Oceânico Millennium, Oceânico Victoria, Oceânico Old Course, Pinhal Golf Oceânico and Vila Sol.

Voor elk wat wils, 9-holes, 18-holes en 27 hole courses in de heerlijke Algarve zonneschijn en prachtige natuur en omgeving. Keuze te over!